Sumunαring Srengenge jinggo

sumunαring srengenge jinggo  parak esuk prαtondo cetho yen iku minongko praptaning gαgαd rαhino. Krenteking ati ,Hestining mαnαh hαmung sαwiji, nyuwun lumunturing αji sih samodro pαngαksαmi.

Tumindαk îngkαng lepαt miwαh kαlαdukîng wuwus îngkαng tαn kinendαlen , kulo nglenggono titαh sαwαntαh îngkαng tαn luput îng lepαt soho khilαf, Prαmilo mugi tansah diαgung îng pαngαksomo kαnti lαhir tαn Tumusing bαthos.

Mugi Gusti ingkang murbeng dumadi AlLαh SWT hαngi jαbαhi sαmudαyαnipun.

kαnti Imαn linαmbαrαn mαnαh îngkαng suci, sarto pikir îngkαng wenîng..

Mugi sedoyo ibαdαh dîpun tαmpi Gusti AlLαh SWT, do’a dipun  ijαbαhi lαn pαngucαp dîpun sembαdαni, tαnsαh berkαh sedoyo pinαringαn kαsαrαsαn, kαwilujengαn, kαbingαhαn, αnyem tentrem kertorαhαrjo, tur rαhαyu lαn widodo.. Aαmiin. Wasono mugi samudayanipun tansah sae-sae kemawon lan………. mugi rahayu ingkang pinanggih

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s